logolinksrand Hamburg City Freelancer Server Foren-Übersicht
Players:2/64    *Mod here*
Server Load:0 msec 
Deaths per Minute:0
logorechts  
  SERVERIP : hc.flserver.de:2302
Discord Community: https://discord.gg/xh4ckhY


 
  Portal  •  Forum-FAQ  •   Suchen  •  Registrieren  •  Einloggen, um private Nachrichten zu lesen  •  Login  
  Donation/Spenden  •   Donation List  •   HC Forum Rangsystem Info  •   Player Rankings  •   Banned Players  
/

   
 Install FLCD Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel: Install FLCD
Verfasst am: 12.09.07 13:36
Antworten mit ZitatNach oben

Hello, i make part of the french servers FR-Contact's modder team. We are interesting by all the anticheat and i have tested some and FLCD looks be a very powerfull anticheat but i've problem to install it.

I'm unable to calculate hash. I'm not exactly sure waht should I do. Just click flcheatdetect _admin.exe ? When i did it, i've some error and not hash.

Anyone can help me ?
Thank you.
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel:
Verfasst am: 15.09.07 16:13
Antworten mit ZitatNach oben

Perhaps the solution is here bute i'm enable to read it.
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
w0dk4
Lieutenant


financial_expert_bronze time_bandit_gold jumpholefinder_bronze rpgchar

urgestein_gold hcl04_silber developer kreuz_gold


Deppenadmin² und sich damit abgefunden !
Playtime: 1008h
Webmissions: 8


Beiträge: 9012
Wohnort: Heidelberg

Beitrag Titel:
Verfasst am: 15.09.07 16:19
Antworten mit ZitatNach oben

Zitat:
When i did it, i've some error and not hash.


Ignore the errors, its normal.
If you execute the admin exe, you should see an flcd icon in your tray.
Now start up freelancer and the console window will print your hash.

_________________
http://www.freeworldstidesofwar.com
http://the-starport.net
w0dk4 is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel:
Verfasst am: 15.09.07 17:19
Antworten mit ZitatNach oben

It's work. Thanks.

But now, my problem is FLCD is inefficient. I've try an an other pc a lot of cheat, speed mod, more powerfull weapon etc...

I've probably done a bad a configuration because it don't print msg when I login.

Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.

Is it normal ?

I've installed winpcap, fladminip, opened 2424 udp, and type my local ip.
I dunno what should i do now Sad
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel:
Verfasst am: 16.09.07 11:00
Antworten mit ZitatNach oben

I have an other question.

Is FLCD inefficient because my test serveur isn't on the serveur list ?
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
w0dk4
Lieutenant


financial_expert_bronze time_bandit_gold jumpholefinder_bronze rpgchar

urgestein_gold hcl04_silber developer kreuz_gold


Deppenadmin² und sich damit abgefunden !
Playtime: 1008h
Webmissions: 8


Beiträge: 9012
Wohnort: Heidelberg

Beitrag Titel:
Verfasst am: 16.09.07 13:17
Antworten mit ZitatNach oben

Yes, you need to be in the serverlist. (just write Niwo a PM with all the info needed and he will certainly add your server) Additonally there seems to be a problem with your flcdserver.
Did you check that the correct interface is being used for packet capturing?
Look in the flcdserver.ini for something called network interface.
You can get a list of your network interfaces with the getinterfaces.exe

_________________
http://www.freeworldstidesofwar.com
http://the-starport.net
w0dk4 is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel:
Verfasst am: 16.09.07 16:06
Antworten mit ZitatNach oben

Ok networkinterface was disable by ";". I've try all the interface given by getinterface and took the one wiwh don't crash FLCD.

If I must register the server, i will have a problem Confused My test serveur has a dynamic IP. Niwo can register DNS (NO IP, Dydns) ?
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
tanatoast







Beiträge: 6

Beitrag Titel:
Verfasst am: 16.09.07 18:32
Antworten mit ZitatNach oben

Be register on Niwo list is realy necesary for FLCD. Because it don't work yet Sad
tanatoast is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.


 



Randerscheinung
Last 10 Deaths


Google





   
  5 users on website
powered by 230 volt, phpBB with modifications by Niwo. Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
This page has been viewed 230386159 times.
Servertime: 20:38:05 Current server uptime: 35 days, 0 users, load average: 0.06, 0.02, Server Disk Space free: 24841 MB


Spendenkontostand / donating account balance
Page generation time: 0.36s (PHP: 48% - SQL: 52%) - SQL queries: 20 - GZIP disabled - Debug off